PANGASIUS S MANDLAMA




Pékla sem přesně podle tohoto recepta
"Pečený pangasius s mandlemi",
enom jednu věc sem změnila.
Že poznáte kerú?



Potřebujeme:

4 plátky pangásia, sůl. citrónovú šťávu, 3 užice strúhanky,
3 užice hladkéj múky, 3 užice rozdrcenýćh mandlí, 1 užičku sezamového seménka,
3 užičky koření Kotanyi - citrónový pepř, olej







Rybu nechám rozmrznút, trošku osolím a pokapu citrónovú šťávú.
Nechám odležat.
Prutvan vyložím papírem na pečení a potřu olejem.
V misce zmíšám strúhanku, múku, mandle, seménka sezamu a koření.
V téjto směsi potom obaluju osušené plátky masa.
Naskládám ich do prutvanu a kažký kúsek pokropím užičkú oleja.
Dám do trúby péct.
Peču 20 minut, potom plátky otočím a 5 - 10 minut dopeču.





zpátky na úvod zpátky na ryby